Hogyan járul hozzá az egyedi beltéri ajtó a belső tér egységéhez?

Vállalkozásom fő célja, egyénre szabott tereket alkotni, és mindezt a fa nyújtotta természetes eleganciával fűszerezni.

A beltéri ajtó ehhez a térhez adja hozzá a végleges egységet. Hiszen minden ajtó mögött egy "kis világ" rejtőzik, és ezeket hivatott elválasztani úgy, hogy közben mégis könnyedén átléphessük "határukat".

Ezért fontos az, hogy a beltéri ajtók pontosan illeszkedjenek az Ön által megálmodott környezethez.

A fantázia szárnyalása

Amikor otthona belső ajtóit szeretné kiválasztani, lényegessé válik az, hogy milyen is legyen az az ajtó. Hiszen az egységet nem bonthatja meg, a különböző helységeket úgy kell zárhatóvá tennie, hogy közben minden elemével a környezete vonalait hivatott követni. És ez nem kis feladatot ró Önre.

De amikor felismeri az egyedi gyártás által nyújtott szabadságot, már nem is tűnik olyan nehéznek az egész. Így már fantáziája szárnyalását követve, Ön megtalálhatja azt a formát, színt, megjelenést, amely megfelel minden elvárásának.

A tömörfa beltéri ajtók, anyaguk kiváló alakíthatósága miatt, szinte kompromisszumok nélküli formai szabadságot adnak Önnek.

Lehet teljesen tömör, készülhet üvegkivágással, egyedi marásmintával. Anyagát tekintve, gyakoriak a bükkből és a fenyőből gyártott ajtók, de Önnek ezeken kívül még van lehetősége jó pár fafajtából választani.

A teljesség igénye nélkül, nézze meg néhány elkészült munkámat, hogy láthassa mi az, amire számíthat.

"Laci bácsi,

Rendkívül elégedett vagyok az ajtókkal. Nagyon jó minőségűnek tűnnek. Igaza volt, a bükk tényleg szebb mint a fenyő, és a szín is nagyon tetszik.

Fejér Nikolett"

 

"Kedves Fritz Úr!

Az ajtóválasztás nem egyszerű feladat. Sok rossz tapasztalatot hallottam már. Az oldala bizalmat ébresztő, ezért esett a választásom Önre. Örülök, hogy nem kellett csalódnom. Nagyszerű munkát végeztek.

Tisztelettel:
Sárdi Gábor"

A belső tervezésre az ajtók teszik fel a koronát. Bár általában előbb kerülnek a helyükre, mint a bútorok, mégis mikor az otthonát álmodja, akkor ez az utolsó kérdés: az ajtó milyen legyen?

És az egyedi gyártás pontosan ezt a dilemmát orvosolja, hiszen így olyan forma kerülhet kialakításra, amely jól illeszkedik otthona hangulatához.

Ajánlatkérés